Skip to main content

Kyberturvassa-podcast

Cinian uusi podcast keskittyy kriittisen infran tietoturvauhkiin ja etenkin uhkien ennaltaehkäisyyn.

Kyberturvassa-podcast

Uusi podcast aloittaa  🎧

Kyberturvassa-podcast puhuu tietoturvauhkista, jotka kohdistuvat yhteiskunnan rattaita pyörittäviin yrityksiin. Joka jaksossa käydään läpi yksi maailmalla puhuttanut, kriittiseen infraan osunut kyberhyökkäys. Miten estäisit vastaavan tapahtumasta täällä Suomessa?

Äänessä ovat kokeneet kyberturvallisuusasiantuntijat, jotka avaavat rikollisten taktiikoita ja ajankohtaista uhkamaisemaa.

Voit kuunnella Kyberturvassa podcastia Spotifyissa sekä Apple Podcastissa

Jakso 1

Toimitusketjujen tietoturva

Oma suojaus ei riitä, jos kriittiset tiedot vuotavat rikollisille kumppaniverkoston kautta. Niin uhkasi käydä suuren kanadalaisen insinööritoimiston tapauksessa. 

Viimeistään NIS2-direktiivi saa suomalaiset yritykset havahtumaan: Miten oman toimitusketjun tietoturvaa voi vahvistaa? Mistä kannattaa lähteä liikkeelle?

Jakson vieraana on uhkatiedustelupäällikkö Sami Borén Cinialta.

Jakso 2

Edistyneet phishing-taktiikat

Kyberrikolliset rakentavat nyt spear phishing -hyökkäyksiä. Miksi Service Deskin työntekijä voi olla yhtä kiinnostava kohde kuin johtoryhmän jäsen? Mitä tekemistä vapaa-ajan somepäivityksillä ja tietojenkalastelun uhriksi joutumisella on toistensa kanssa?

Jakson vieraana on uhkatiedustelupäällikkö Sami Borén Cinialta. 

 

Puhetta asiantuntijalta asiantuntijalle, suoraan sähköpostiisi

Tilaa Kyberturvassa-uutiskirje, niin saat sähköpostiisi noin neljä kertaa vuodessa tietoa mm. uusimmista podcast-jaksoista, webinaareista ja vaativan tason tietoturvan ajankohtaisista nostoista.

  • Henkilokohtainen-hyokkauspinta-ala-on-koko-organisaation-riski

    Henkilökohtainen hyökkäyspinta-ala on koko organisaation riski

    Kyberrikollisuuden uhkamaisema on muuttunut merkittävästi. Rikokset ovat ammattimaistuneet, ja kilpajuoksu hyvän ja pahan välillä on kovaa.

    Tietoturvan vahvistaminen edellyttää teknologioita ja reaaliaikaista valvontaa, mutta ne eivät yksin riitä muodostamaan aukotonta suojaa. Miten minimoida yrityksen avainhenkilöiden henkilökohtainen hyökkäyspinta-ala?