Koneoppiminen: Mitä, miten ja miksi?
Mitä on koneoppiminen? Lue artikkeli, joka kertoo koneoppimisprojektin vaiheet ja avaa paradigmojen perusideat.
Mitä on koneoppiminen? Lue artikkeli, joka kertoo koneoppimisprojektin vaiheet ja avaa paradigmojen perusideat.
Huolellisinkin voi astua taidokkaasti rakennettuun ansaan, ja siksi tietoturvan kaikilla kerroksilla on väliä. Kuuntele podcast CSOC-valvomon roolista!
Miten ransomware-hyökkäyksestä voi palautua laillisesti ja turvallisesti? Kuuntele podcast, jossa kerätään opit finanssialaa ravistelleesta tapauksesta.
Tietomurrosta toipuminen voi tulla kalliiksi. Kuuntele podcast-jakso, joka tarjoaa keinoja kriittisen datan suojaamiseen ja palauttamiseen!
Sote-alan ICT-järjestelmien käytön hitaus turhauttaa. Mistä yleisimmät ongelmat johtuvat ja miten kehitetään järjestelmiä, joissa nämä karikot vältetään?
Spear phishing -hyökkäyksiä tehdään yhä taidokkaammin. Miksi Service Deskin työntekijä voi olla yhtä kiinnostava kohde kuin johtoryhmän jäsen?
Toimitusketjujen tietoturva haastaa kriittisen infran yrityksiä myös Suomessa. Miten sitä voi vahvistaa? Kuuntele tiivis podcast-jakso!
Miten NIS2 vaikuttaa yritykseesi? Tunne kyberturvallisuuden vaatimukset, jotka muuttuvat uuden EU-lainsäädännön myötä.
Miten tuotekehityksestä saadaan maksimaalinen hyöty, kun budjetti on niukka? Lue artikkeli, joka opastaa valintojen tekemiseen.
Incident Response -harjoituksen järjestämiseen ei vaadita komeita puitteita, mutta se on suunniteltava hyvin. Lue neuvot kyberharjoitusten järjestämiseen!
Miksi olisit kyberrikollisille kiinnostava kohde? Mitä tietoa sinusta tai läheisistäsi näkyy verkossa ulospäin, ja miksi sillä on merkitystä?
Mitä eroa on jatkuvalla tuotekehityksellä ja rajatulla kehitysprojektilla? Tutustu toimintamallien eroavaisuuksiin.