Corenet ja Empower kumppanuussopimukseen

Corenet Oy ja Empower Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen huolto- ja ylläpitopalveluista. Empower toimittaa jatkossa ylläpito- ja huoltopalvelut Corenetille ja toimii kumppanina myös muissa Corenetin tietoliikenneverkon asennusprojekteissa. Sopimuksen myötä Corenetin huoltoteknikot siirtyvät Empowerin palvelukseen 1.9.2014.

On aika sijoittaa tulevaisuuteen

Corenet Oy:n varatoimitusjohtaja Jukka-Pekka Joensuu puhuu suurista investoinneistä/sijoituksista
Suomen viestinnän infrastrukturiin ja teknologiahankinnoista kansainvälisten yhteysongelmien ratkaisemiseksi.

Tulevaisuuden tietoverkot ovat modernin yhteiskunnan peruspilareita

Corenetin tavoitteena on rakentaa yhdessä valittujen kumppaneiden kanssa korkealuokkainen, kyberturvallinen ja nopea yhteys eurooppalaisiin ja globaaleihin verkkoihin Suomesta Saksaan kulkevan merenalaisen valokuitukaapelin avulla.

Corenetin asiakastyytyväisyyttä mitattiin

Taloustutkimuksella teettämämme asiakastyytyväisyystutkimus kertoo, että neljällä viidestä vastaajasta on positiivinen kokonaiskuva Corenetista. Neljä parhaiten yritystä kuvaavaa ominaisuutta ovat uskottava, turvallinen yhteistyökumppani, luotettava ja toimintavarma sekä hyvämaineinen.

Governia Oy ostaa Corenetin

Tänään toteutuneessa kaupassa VR Group ja yritysten operaattori TDC Oy Finland myyvät omistamansa Corenet Oy:n osakekannan kokonaisuudessa Governia Oy:lle.

Governia Oy on valtion omistama yhtiö, joka tavoittelee hallinnoimilleen omaisuuserille ja sijoituksille hyvää tuottoa. Lisätietoja: www.governia.fi.

Kriittisten tietoliikenneverkkojen valvonta paranee, Qentinel ja Corenet yhteistyöhön

Kotimaiset tietotekniikka-alan toimijat, riippumaton laadunvarmistaja Qentinel ja tietoliikennepohjaisiin ratkaisuihin erikoistunut Corenet, ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Qentinelin ja Corenetin yhteistyö parantaa asiakkaiden kokonaispalvelua. 

Corenet toimittaa Siemensille E18 Muurla-Lohja tieosuudelle valvonta- ja ylläpitopalvelut

Corenet Oy toimittaa Siemens Mobility Division yksikölle Muurla-Lohja (MuLo) välisen tieosuuden tietoliikenneverkon valvonta- ja ylläpitopalvelut. Palvelukokonaisuus sisältää tietoliikenneverkon laitteiden valvonnan sekä viankorjauspalvelun 24/7. Osuus sisältää yli 300 valvottavaa kohdetta sisältäen mm. kameroita, tietoliikennelaitteita, palvelimia ja työasemia. Corenet tuottaa kohteeseen myös antivirus-palvelun. Toukokuussa solmittu sopimus on aluksi voimassa vuoden 2016 loppuun asti ja siihen sisältyy kahden vuoden jatko-optio.

Corenetin pääkonttori muuttaa

Corenetin pääkonttori muuttaa Vilhonkatu 13:sta Duetto Business Parkiin Helsingin Käpylään huhtikuussa. Uudet toimitilamme sijaitsevat Tuusulantien varressa, Käpylän juna-aseman välittömässä läheisyydessä, hyvien yhteyksien päässä.

Uusi käynti- ja postiosoitteemme 8.4. alkaen on

Läkkisepäntie 23
00620 Helsinki

Luovumme samalla lankaliittymistä ja 0307 alkuiset numerot poistuvat käytöstä. Matkapuhelinnumerot  ja muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. Myös muiden toimipisteidemme osalta.